Škola bubnjeva za decu

Škola bubnjeva za decu

U muzičkoj školi Rokenroler  imamo I časove bubnjeva za decu koja žele da nauče nesto više o ovom zanimljivom instrument.

Deca od najranije dobi vole da stvaraju muziku, udaraju šakama o predmete, pljeskaju.

Deca su instinktivni bubnjari. Oni vole da budu u sadašnjosti.

Za razliku od drugih instrumenata u kojima dete treba da vežba po nekoliko meseci da bi odsviralo pesmu, kod bubnjeva je to mnogo brze. Većina bubnjara svetske klase bila je svirala bubnjeva još kao deca, u ranoj dobi.

Naši časovi bubmjeva su izuzetno korisni za decu od 7 godina. Naši časovi su osmišljeni da donose zabavu i osnove našim učenicima, educirajući ih kako brojati otkucaje, razumeti ritam, zadržati vreme i podesiti se za igranje osnovnih ritmova bubnjeva.

Tokom vremena, dete razvija koordinaciju i vreme kroz niz interaktivnih vežbi koje će ga uključiti i aktivno učestvovati igrajući se zajedno sa lekcijom.

Vrednost muzike u razvoju dece je jako važna. Deca koja idu na časove bubnjeva I bave se muzikom umeju da fokusiraju svoju pažnju na jednu-trenutnu aktivnost, takođe  pokreću različite delove mozga da bi slušali muziku I umeli ne zavisno da koriste leve I desne ekstremitete. Časovi bubnjeva deci razvijaju čak I matematičke I intelektualne sposobnosti.

Bubnjevi su odličan način za izgradnju koordinacije ruku i očiju i odlični su za dovođenje strukture u mozak kroz ritmičke vežbe. Pored toga, veliki deo kulture bubnjanja ima korene u improvizaciji (u jazzu, bubnjarskim krugovima, itd.), Što je odličan način za podsticanje kreativnosti i mašte. Bez obzira da li ste odrasli ili dete, lekcije bubnjeva su zabavne, a možete da svirate skoro svaki stil muzike. Možete svirati bubnjeve u klasičnoj muzici, jazz muzici, countri muzici, rock muzici, R&B muzici, i skoro sve ostalo

Svi naši učenici se osećaju kao rok zvezde! Svaka lekcija je zabavna i obogaćujuća.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *